keskiviikko 8. joulukuuta 2010

Lakkoilu riittää!

Keskiviikkona 8.12.2010

Nyt alkaa olla kärsivällisyys koetteilla. Varsinkin Lapin matkailuyrittäjiltä vaaditaan nyt liikaa. Meneillään oleva Finnairin matkustamohenkilökunnan lakko aiheuttaa suuria menetyksiä yrittäjille.

Täysin käsittämätöntä on, että meillä on ryhmiä, jotka katsovat oikeudekseen terrorisoida muiden elämää. Jos asiat olisivat edes kovin huonosti, niin sen ymmärtäisi, mutta joskus täytyisi löytyä joustotahtoa.

Näyttää siltä, että kaikki eivät ymmärrä, miten kuilun partaalla olemme talouden kehityksen kannalta. Juuri, kun on saatu hieman nousua aikaan, niin eikös sekin kehitys haluta torpedoida.

Vahingollisimmat vaikutukset tällaisella lakolla on varmaankin henkilöstölle itselleen. Lentoliikenne on äärimmäisen tiukan kilpailun ala, jossa varmaan tulevaisuudessa joudutaan miettimään radikaaleja ratkaisuja. Silloin ei ehkä henkilöstöä voida huomioida ollenkaan.

Lienee niin, että suomalainen hinnoittelee itsensä ulos alalla kuin alalla. Ne toiminnot, mitä voidaan siirtää ulkolaisten tehtäviksi, siirretään. Tämä ei ainakaan ole meidän hyvinvointiyhteiskunnan ja ihmisten kannalta järkevä kehityssuunta.

Nyt olisi aika puhaltaa yhteen hiileen eikä revittää omien etujen perässä. Lähivuodet voivat olla muutoin todella vaikeita.

Harmittaa!!!
Ulla