maanantai 14. kesäkuuta 2010

Puoluekokousten ruuhkaviikonloppu

Maanantaina 14.6.2010

Nyt on puoluekokoukset pidetty. Viikonloppuna oli peräti kolmen puolueen kokoukset. Kokoomus, Keskusta ja Rkp kokosivat joukkonsa tahoillaan. Puoluekokoukset pidetään kahden vuoden välein ja niissä valitaan puoluejohto ja päätetään poliittisista linjauksista.

Itse olin Jyväskylässä Kokoomuksen puoluekokouksessa ja siellä tunnelma oli erittäin positiivinen. Meillä on hyvä vauhti päällä ja aina on varottava myös vauhtisokeutta. Siis tietynlainen nöyryys on aina muistettava. Ylpistyneenä ei näe kuin oman napansa ja silloinhan ei ainakaan olla ajamassa kansalaisten asiaa. Uskon kuitenkin, että osaamme olla tarpeeksi herkkiä ja menemme luottavaisina kohti eduskuntavaaleja.

Seuraavan kerran kokoomuksen puoluekokous pidetään Rovaniemellä. Kiitos toiminnanjohtaja Jukka Mäyrälle aktiivisesta työstä, jonka seurauksena puoluehallitus osasi tehdä oikean päätöksen. Puoluekokouspaikkakunniksihan on tarjolla useita kaupunkeja ja saamme olla tyytyväisiä saadessamme kokouksen Lappiin.

Kokous tuo tullessaan kokouspaikkakunnalle näkyvyyttä ja tietysti myös taloudellista lisäarvoa. Viimeksi kokous oli Rovaniemellä vuonna 1997. Nyt kahden vuoden kuluttua pidettävä kokous on ajoitettu siten, että saman viiikonvaihteena ei ole muiden suurten puolueiden kokouksia.

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!
Ulla