lauantai 5. kesäkuuta 2010

Positiivisuudella voittaa paljon!

Sunnuntaina 6.6.2010

Blogi on ollut vähän jumissa teknisesti, mutta nyt jälleen toimii. Kaikille valmistuneille vielä suuret onnittelut! Itse muistan vielä oman lakkiaispäivän, vaikka siitä jo tovi onkin vierähtänyt. Kadulla joku tuntematon huikkasi: "Sinulla on elämä edessä! Paljon onnea!"

Ja elämää on ollut. Välillä on ollut ylämkeä ja välillä alamäkeä. Kumpaakin sopivasti sen verran, että on hyvin jaksanut. Toisaalta asenteella on myös ollut merkitystä. Ei ole hyväksi jäädä vellomaan negatiiviseen vaan on aina yritettävä löytää se pilven kultareunus.

Totta kai surut on surtava ja huolet huolehdittava, mutta lopulta on uskottava, että elämä kantaa. Näin toivoisin kaikkien nuorten kohdalla olevan, kun he etsivät paikkaansa. Elämä ei aina ole helppoa, mutta ikä ja kokemus tuo myös seestymistä. Kaikki nousut ja laskut eivät tunnu enää niin teräviltä, vaan oppii suhteuttamaan.

Tuokoon tulevaisuus paljon onnea kaikkien nuorten tielle. Onneakin tarvitaa, vaikka omalla positiivisella asenteella voittaa jo lähtöruudussa.

Ulla