perjantai 27. elokuuta 2010

Kirjoitellessa aika vierähtää

Perjantaina 27.8.2010

Taas on viikko vierähtänyt. Nyt on istuttu koneella ja päivitetty sähköposteja ja kirjoitettu kolumneja. Monenlaisia asioita on tullut käsiteltyä. On ollut juttua idän ja lännen suhteiden merkityksestä Lapille, terveydenhuoltolaista, aluepolitiikasta ja yrittäjyydestä.

Toisinaan yllättyy siitä, kuinka monenlaisiin asioihin on perehdyttävä ladasta laitaan. Toisaalta se tästä työstä varmaan niin mielenkiintoista tekeekin. Yhden asian ajamisella ei pitkälle pötkitä, vaikka liikaa ei saa hajottaakaan. Itselleni on tärkeää ottaa aina, kun se on mahdollista, huomioon Lapin näkökulma.

Usein nostan esille positiivisuuden merkityksen. En usko, että sitä voidaan koskaan liikaa korostaa. Meillä on aivan tarpeeksi negatiivisen sanoman toitottajia. Sellaisella vain mustataan ihmisten mieliä ja elämää. Ihmissuhteissa olisi syytä muistaa, että niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan.

Ensi viikko on taas menoa ja kiirettä. Huomenna käyn päiväseltään Muoniossa syntymäpäiväjuhlissa. Maanantaina on yritysvierailu Rovaniemellä. Keskiviikkona on lähtö Saariselälle ja Lokkaan KemijokiOy:n hallintoneuvoston kanssa. Perjantaina on lähtö Kittilään. Siellä vierailemme mm. kultakaivoksellla. Illalla on piirihallituksen kokous Levillä. Lauantaina kotiin.

Hauskaa viikonloppua ja tulevaa viikkoa kaikille:-)
Ulla