sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Talouden haasteita

Sunnuntaina 21.11.2010

Hei kaikille!
Radiossa on menossa Nousevan auringon talo -ohjelma ja muuten eletään ohi vierivien viikkojen aikaa...Niin nopeasti aika vaan menee!

Kiitos eilisestä Tornioon ja Kemiin. Ben sai ihmisiä liikkeelle ja oli mukava tavata taas tuttuja.

Edellinen viikonloppu oltiin Levillä maailman cupin kisoissa. Oli taas hienot kisat ja Tanjan menestys oli hienoa katseltavaa. Kyllä se tyttö on hyvä!

Huomenna on vuorossa Ranuan reissu. Menemme Seurujärven kanssa kansanopistolle kertomaan kansanedustajan työstä. Kiva mennä nuoria tapaamaan!

Tiistaina on vuorossa Presidentti Forum presidentin linnassa. Kysymys on presidentin järjestämistä keskustelutilaisuuksista ja tällä kertaa aiheena on Arktiset alueet. Itse kuulun Arktisten parlamentaarikkojen Suomen valtuuskuntaan ja sen vuoksi olen mukana.

Muutoin viikko on normaali viikko. Perustuslakivaliokunta on aika tukossa. Paljon on asioita käsiteltävänä ja ennen joulua joudumme pidentämään kokouksia aamusta. Kiirettä pitää, että kaikki pakolliset asiat saadaan käsiteltyä!

Suuressa valiokunnassa eletään odottavalla kannalla. Kysymys on Irlannin tilanteen kehittymisestä. Tilanne euro-alueella on todella vakava ja nyt olisi toimittava, jotta välttyisimme laajemmilta tuhoilta. Näyttää pahasti siltä, että Irlantia seuraa Portugali ja ehkä Espanja. Jos viimeksi mainittu kaatuu rahoitusvaikeuksiin, ei taida vakausrahaston varoja olla löydettävissä. Sen verran suuresta on kysymys.

Ja mitä tämä kaikki kaikki tarkoittaisi Suomelle? Kaiken kaikkiaan suuria vaikeuksia. Nyt on osattava tehdä oikeat päätökset, jotta suomalaisten hyvinvointi ja työllisyys saadaan säilytettyä. Haasteelliset ajat menossa...

Hauskaa alkavaa viikkoa kaikille!
Ulla