sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Vaaleja, vaaleja..

Sunnuntaina 13.3.2011

Viime viikko olikin jo aika eripurainen eduskunnassa. Viimeisiä viedään ja tunteet kuumenevat. Ensi tiistaina olisi tarkoitus olla viimeinen istuntopäivä, mutta saa nähdä...Vasemmistoliitto uhkaa välikysymyksellä! Siis vaalit lähestyvät.

Viikonloppu on mennyt vaalitouhuissa. Eilen lauantaina kahvitimme ihmisiä Rovaniemellä. Illalla oli vielä Lions-kokous Pohjanhovissa ja minulla oli juhlapuhe siellä. Ilta oli tosi mukava ja ihmiset olivat hyvällä mielellä.

Tänään olin Ylitorniolla, Pellossa ja Kolarissa Tuomo Heikkilän kanssa. Olemme meidän ehdokaslistan ainoat juristit ja yhteistyö sujuu mukavasti.

Kiitos meitä tapaamaan tulleille ihmisille. Aika oli hieman haasteellinen, koska oli hiihtolomaviikonvaihde ja kevään upein päivä. Mutta saimme hyviä evästyksiä mukaan vietäviksi.

Monia ihmisiä mietityttävät tulevat veroratkaisut ja heikompiosaisten tilanne. Toisaalta moni oli sitä mieltä, että Suomessa asiat ovat paremmin kuin koskaan, mikä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö aina korjattavaa olisi. Eihän tämä maailma valmiiksi tule...

Kun seuraa Japanin katastrofia, niin kyllä meillä tietysti aika hyvin asiat onkin. Saa olla kiitollinen siitä, että Suomi sijaitsee turvallisella alueella ja ainakin vastaavanlaiset luonnonmullistukset eivät meillä ole mahdollisia.

Huomenna matka jatkuu kohti uusia haateita. Ministeri Risikko on vierailulla ja kierrämme maakuntaa Rovaseudulla ja Kemi-Tornion alueella. Tervetuloa tapaamisiin kertomaan kuulumisia!

Hyvää työviikkoa!
Ulla