sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Vaalikoneita on liikaa!

Sunnuntaina 20.3.2011

Hei kaikille! Vilkas viikko takana. Eduskuntayö päättyi tiistaina. Keskiviikosta lähtien olen vieraillut Savukoskella, Kittilässä, Ivalossa ja Pyhätunturilla.

Lauantaina oli ammattijärjestöjen järjestämä paneeli Sampokeskuksessa. Paneeli oli hyvä ja ihmisiä oli hyvin paikalla. Kysymykset olivat ajankohtaisia.

Tänään olin Lotta Svärd-juhlassa Someroharjulla. Tilaisuus oli juhlava! Kiitos järjestäjille ja kaikille läsnä olleille. On hyvä välillä pysähtyä miettimään isänmaallisuutta. Mikään ei ole itsestään selvää!

Siispä kiirettä on ollut ja kilometrejä on kertynyt. Kiireen piikkiin menee myös tekemäni virhe vastaus Ylen vaalikoneessa. Kysymykseen siirtymisestä 35 tuntiseen työviikkoon olin erheellisesti vastannut olevani samaa mieltä. Oikea vastaus olisi juuri päin vastainen ja perustelukommentit ovat tämän mukaisesti. Prosentit siis saattavat heittää tämän vuoksi jonkin verran.

Kiitokset saamastani palautteesta aktiiviselta vaalikoneen käyttäjältä, joka huomasi virheen. Asian korjaaminen vain saattaa olla mahdotonta. No, tekevälle sattuu...

Tulevalla viikolla tavataan Rovaniemen markkinoilla, Kemissä, Ivalossa, Sallassa, Pelkosenniemellä, Kemijärvellä ja Enontekiöllä. Tarkemmat tiedot lehdissä.

Kiitos kaikille vaalitiimin jäsenille tuestanne!

Ulla