sunnuntai 11. huhtikuuta 2010

Joko saadaan työrauha?

Sunnuntaina 11.4.2010

Hei kaikille!

Viime viikko oli jälleen varsin hektinen. Tiura-case jatkui ja päätyi EK-ryhmän varapuheenjohtajan vaihtumiseen. Nyt toivoisi työrauhaa kaikille. Tämä prosessi osoitti jälleen kerran, kuin suuresti politiikka on yksilölaji. Toisaalta on osattava toimia yhteistyössä, mutta samalla jokainen on varsin yksin. Inhimillisesti ottaen joskus tilanteet ovat todella raakoja.

Viikolla käsiteltiin myös lisäbudjetti. Moni ei varmaan edes sellaista huomannut, kun kaikki uutisointi keskittyi jälleen yhteen kohuun. Lisäbudjetissa jatkettiin kuitenkin hallituksen linjaamaa elvytyspolitiikkaa. Nyt myös panostetaan nuorisotyöttömyyden hoitoon, jotta emme menettäisi yhtään nuorta taantuman vuoksi. Tulevaisuuden ikärakenteen kehittymisen vuoksi meillä ei olisi varaa menettää yhtään nuorta.

Eilen lauantaina Rovaniemellä jatkui Ski de Barents -tapahtuma. Illalla vietettiin Kursungin kisoja Ounasvaaran majalla. Ilta oli hauska, mutta jatkossa olisi hyvä saada lisää väkeä jälleen matkaan. Ski de Barentsille toivoo hyvää tulevaisuutta. Rovaniemi tarvitsee tällaisia tapahtumia.

Tänään sunnuntaina kokoonnumme Rovaniemen kokoomus -yhdistyksen järjestämään tilaisuuteen keskustelemaan ajankohtaisista asioista ja tulevaisuudesta.

Maanantaina erilaisia tapaamisia ja illalla Helsinkiin. Tiistai-aamuna on lähtö Osloon ja paluu keskiviikkona. Pohjoismaiden neuvoston valiokuntien kokoukset jatkuvat. Välillä tuntuu, että toiminta on tosi tiivistä.

Hyvää tulevaa viikkoa!
Ulla