sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Päivämäärä 10.10.2010

Sunnuntaina 10.10.2010

Hyvää sunnuntaita kaikille. Uutisissa todettiin, että tänään on varauduttu suurempaan määrään avioliittojen solmimisia, koska päivämäärä on ikimuistoinen. Onnittelut tärkeän askeleen ottaneille.

Avioliitto on vieläkin iso askel ihmisen elämässä. Vaikka avioerot ovat vain yleistyneet, on olemassa myös kestäviä liittoja. Joskus ero on ainoa vaihtoehto ja silloin on vain yritettävä turvata lasten turvallinen kehitys.

Paljon keskustelua on herättänyt samaa sukupuolta olevien vihkimiset. Itse katson, että avioliitto on tarkoitettu miehen ja naisen välille. Oli tämä näkemys kuinka vanhanaikainen tahansa, on se minun omatuntoni mukainen. Samaa sukupuolta olevat voivat mielestäni aivan vapaasti elää ja asua reksiteröidyissä suhteissa, jos niin valitsevat.

Mennyt viikko on ollut minuuttiaikataululla etenemistä. On ollut Kemiä kaksi kertaa ja Oulu ja Tornio...Moottoritie on vihitty käyttöön, kokoustettu Oulussa ja markkinoilla on tavattu ihmisiä. Myös senioreiden asioita on kuultu. Monenlaista siis on ollut ja samalta näyttää tulevakin viikko.

Hauskaa viikkoa kaikille. Muistakaan pukea lämmintä ylle. Luvassa on kylmenevää.

Ulla