torstai 12. marraskuuta 2009

Kolme ydinvoimalupaa!

Torstai 12.11.2009
Taas on juostu viikko melkein loppuun. Joskus ihmettelen, miten perheelliset pystyvät hoitamaan näitä hommia...? Oma tilanteeni sallii jatkuvan työnteon, mutta kyllä se tietysti verottaa sosiaalista elämää. Eipähän pääse edes syntymään mitään tiiviimpiä kytköksiä työnteon jarruksi!

Eilen oli puoluehallituksen kokous. Ydinvoimakeskustelu näyttää olevan nyt kuuma peruna. Ihmetystä herättää TEM:n arviot Suomen pysyvästä energiantarpeen vähenemisestä. Näinhän siinä käy, jos halutaan ajaa Suomen kilpailukyky alas. Luulisi kaikkien intressissä olevan, että hyvinvointiyhteiskunta pidetään jatkossakin yllä, mutta näin ei näytä olevan.

Kokoomuksen linja kolmen ydinvoimalaluvan myöntämisestä on oikea. Keskusta ei tunnu pystyvän katsomaan pidemmälle tulevaisuuteen vaan katse pysähtuu omiin varpaisiin. Vanhoja ydinvoimaloita poistuu 2020 luvulla ja ihmetystä herättää, millä energiaa sitten tuotetaan. Pitäisi osata varautua tosiasioihin, kun ne kerran tiedetään.

Tänä iltana kokoomuksen eduskuntaryhmä vierailee Suomen Pankissa. Tiedossa on mielenkiintoisia puheenvuoroja taloudesta ja Suomen tulevaisuudesta.

Huomenna on perjantai ja 13. päivä! Olkaahan varovaisia!

Ulla