perjantai 1. tammikuuta 2010

Hyvää Uutta Vuotta!

Perjantaina 1.1.2010
Uuden vuoden ensimmäisenä päivänä aina miettii, mitä vuosi tuo tullessaan. Paljon on itsestä kiinni, mutta myös monet ulkoiset asiat säätelevät elämää. Kaikkeen ei voi itse vaikuttaa, vaikka kuinka haluaisi. Kuitenkin omalla asenteella on huikea merkitys. Jos itse on positiivinen, niin ympäristökin on positiivinen. Vanha sanonta pitää paikkansa; niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan...

Monesti tulee miettineeksi ihmisten henkistä hyvinvointia, eikä vähiten eilisten tapahtumien takia. Toivottavasti eilinen ampumatapahtuma jää viime vuoden oireeksi. Tälle uudelle vuodelle ei vastaavia tapahtumia tarvita. Onko kyseessä osoitus yleisemmästä pahoinvoinnista vai yksittäistapauksista? Onko meille nyt pysyvästi rantautunut näin traaginen tapa osoittaa pahoinvointia? Äärimmäisen huolestuttava ajatus!

Kuitenkin täytyy uskoa parempaan ja tehdä voitavansa. Omalla toiminnalla omassa lähiympäristössään voi saada myös hyvää mieltä aikaan. Kaikilla meillä on kykyä huomioida lähimmäisiämme ja tahtoakin löytyy, kun pysähtyy hetkeksi miettimään. Kaiken kiireenkin keskellä toisten huomioimiseen löytyy aina mahdollisuus.

Onnellista tätä vuotta kaikille!
Ulla